Scroll naar beneden

Werken aan een gezonde toekomst

De High Tech Medisch Science Park op Landgoed Steenenburg is een wens die in vervulling gaat. Initiatiefnemer Jan Kelders senior koestert al lange tijd een droom om een medische campus op te zetten. Een plek waar kennis en expertise rondom MS en diagnostiek samenkomen. In een inspirerende omgeving waar innovatieve ideeën zich openbaren en tot bloei komen.
Drager van het Science Park is Expertisecentrum Steenenburg.

Grensverleggend Steenenburg

Op het Science Park draait alles om samenwerking en uitwisseling. Dit zorgt voor productiviteit en slagingskans. Voor ieder gevestigd bedrijf apart, maar zeker ook gezamenlijk. Het Science Park biedt ruimte aan (internationale) bedrijven, kennis- en trainingsinstituten met als activiteit:

  • onderzoek, ontwikkeling, diagnostiek en behandeling van hersenziekten;
     
  • ontwikkeling, productie en reparatie van medische en optische apparaten en instrumenten.

Een unieke en praktische ligging

Een inspirerend gebied met bossen en vennen en toch aan de A59 gelegen. De ideale locatie voor medisch onderzoek, zorg en innovatie. Niet vreemd dus, dat Expertisecentrum Steenenburg deze locatie verkoos als vestigingsplek voor haar buitengewone werk rondom neurologische aandoeningen. Het Expertisecentrum vormt letterlijk en figuurlijk het hart van de High Tech Medisch Science Park.

Expertisecentrum draagt het Science Park

Samen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis en verschillende (inter)nationale partijen die interesse hebben getoond zich op het Science Park te vestigen, gaat Jan Kelders senior een collectief netwerk aan met nationale en internationale kennis- en zorginstellingen, patiëntenverenigingen en ondernemers op het Science Park. Met het verbeteren van diagnostisering en behandeling én uiteindelijk genezing van neurologische aandoeningen als gezamenlijk doel. Een geavanceerd Science Park waar kennis delen, elkaar ondersteunen en het gewin voor de publieke gezondheid centraal staan.  

Lees meer over de samenwerking

De geborgenheid van Science Park West

In een uitloper van het bos komt Science Park West. Verscholen tussen het groen, met abstracte gebouwen die op lijken te gaan in de omgeving.

Zodra er meer nieuws is over het Science Park vindt je hier de laatste informatie. Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. 

Beeld: JMW architecten

De open blik van Science Park Oost

Ten oosten van het Expertisecentrum, in een open gebied met  kruidenrijk graslandschap, verrijst Science Park Oost. Moderne gebouwen met vloeiende vormen bieden hier een vindingrijke werkomgeving. Een energieke plek vol kansen voor ondernemers in de medische wereld.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je hier aan voor de nieuwsbrief. 

Beeld: Wissing & Jansen gebiedsinnovatie