Scroll naar beneden

Leven op een buitengewone plek

Hier wandel je vanuit je voordeur  zo het bos in, langs het eeuwenoude Kasteel d’Oultremont en door het idyllische Duizendstappenlaantje. Wonen op Landgoed Steenenburg voelt als een voorrecht. Midden in de natuur, maar tegelijkertijd vlak bij alle voorzieningen. De voorbereidingen voor de ontwikkeling van woningen, appartementen en kavels in dit historische gebied zijn in volle gang. 

Luxe appartementen in een weelderig landschap

In een bosrijke omgeving vlakbij het eeuwenoude kasteel verrijzen in de toekomst maximaal 120 appartementen. Voorzien van alle comfort en met de charme die past bij dit landgoed. Een rustgevende woonplek om eindeloos te genieten.

Zodra er meer nieuws is over de appartementen delen wij deze informatie. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. 

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

Patiowoningen op een uitgestrekt landgoed

Groots wonen in kleinschaligheid. Zo voelt het als je de boskamer betreedt waarin maximaal 50 prachtige patiowoningen komen. De centrale ligging nabij Kasteel d’Oultremont, de waterkant en de bosrand maakt dit een unieke woonplek.

Op dit moment kunnen wij niet meer vertellen over de patiowoningen. Maar schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op hoogte zodra er meer nieuws is.

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

Bouw je eigen droomkasteel in een cultuurhistorische omgeving

Riante kavels voor je eigen droomhuis

Een eigen thuis bouwen op een historisch landgoed omgeven door bossen en waterpartijen? Een droom van velen die uit kan komen. Op Steenenburg komen in totaal 56 ruime kavels om jouw woonwensen te realiseren.

Bekijk de kavels

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.