Scroll naar beneden

Leven op een buitengewone plek

Hier wandel je vanuit je voordeur  zo het bos in, langs het eeuwenoude Kasteel d’Oultremont en door het idyllische Duizendstappenlaantje. Wonen op Landgoed Steenenburg voelt als een voorrecht. Midden in de natuur, maar tegelijkertijd vlak bij alle voorzieningen. De voorbereidingen voor de ontwikkeling van woningen, appartementen en kavels in dit historische gebied zijn in volle gang. 

Luxe appartementen in de beslotenheid van een eigen domein

In een eigen domein nabij kasteel d’Oultemont, midden in een groene idylle op topniveau verrijzen in de toekomst maximaal 120 appartementen. Stuk voor stuk voorzien van alle comfort en met de charme die past bij dit monumentale landgoed. Een rustgevende woonplek om eindeloos te genieten vlakbij alle voorzieningen en de reuring van de stad.

De eerste 27 appartementen die Hendriks Coppelmans op Landgoed Steenenburg ontwikkelt, komen in gebouw Isabella. Deze gingen onlangs in verkoop. Hendriks Bouw en Ontwikkeling gaat Isabella realiseren. Heb jij ook interesse in een appartement op Landgoed Steenenburg? Meld je dan nu aan en schrijf je in.

Ik schrijf me in

Exclusief wonen op een uitgestrekt landgoed

Groots wonen in kleinschaligheid. Zo voelt het als je straks de nieuwe woonwijk Gravin betreedt met de hofwoningen in karakteristieke Engelse Tudor-stijl van een zeer gevarieerde signatuur. Deze hofwoningen liggen in de beslotenheid van een aantrekkelijk en lommerrijk hof aan de waterkant of aan een cour nabij de bosrand van landgoed Steenenburg. De centrale ligging nabij Kasteel d’Oultremont en feit dat hier alleen bestemmingsverkeer komt, maakt dit een unieke woonplek in een parkachtige omgeving.

Ondertussen zijn alle woningen verkocht en is de bouw begonnen. Wil je meer weten over wonen op Landgoed Steenenburg? Hier vind je meer informatie.

Ik schrijf me in

Bouw je eigen droomkasteel in een cultuurhistorische omgeving

Riante kavels voor je eigen droomhuis

Een eigen thuis bouwen op een historisch landgoed omgeven door bossen en waterpartijen? Een droom van velen die uit kan komen. Op Steenenburg komen in totaal 56 ruime kavels om jouw woonwensen te realiseren.

Bekijk de kavels