Scroll naar beneden

Leven op een buitengewone plek

Hier wandel je vanuit je voordeur  zo het bos in, langs het eeuwenoude Kasteel d’Oultremont en door het idyllische Duizendstappenlaantje. Wonen op Landgoed Steenenburg voelt als een voorrecht. Midden in de natuur, maar tegelijkertijd vlak bij alle voorzieningen. De voorbereidingen voor de ontwikkeling van woningen, appartementen en kavels in dit historische gebied zijn in volle gang. 

Luxe appartementen in een weelderig landschap

In een bosrijke omgeving vlakbij het eeuwenoude kasteel verrijzen in de toekomst maximaal 120 appartementen. Voorzien van alle comfort en met de charme die past bij dit landgoed. Een rustgevende woonplek om eindeloos te genieten.

Zodra er meer nieuws is over de appartementen delen wij deze informatie. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

Ik schrijf me in

Exclusief wonen op een uitgestrekt landgoed

Groots wonen in kleinschaligheid. Zo voelt het als je straks de boskamer betreedt met een aantal bijzondere hofwoningen van een zeer gevarieerde signatuur. Deze hofwoningen liggen in de beslotenheid van een aantrekkelijk en lommerrijk hof aan de waterkant of aan een cour nabij de bosrand van landgoed Steenenburg. De centrale ligging nabij Kasteel d’Oultremont en feit dat hier alleen bestemmingsverkeer komt, maakt dit een unieke woonplek in een parkachtige omgeving.

Zodra er meer nieuws is over de hofwoningen delen wij deze informatie. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ik schrijf me in

Bouw je eigen droomkasteel in een cultuurhistorische omgeving

Riante kavels voor je eigen droomhuis

Een eigen thuis bouwen op een historisch landgoed omgeven door bossen en waterpartijen? Een droom van velen die uit kan komen. Op Steenenburg komen in totaal 56 ruime kavels om jouw woonwensen te realiseren.

Bekijk de kavels