Scroll naar beneden

Over onze website

Team Steenenburg en gemeente Heusden verlenen je hierbij toegang tot www.landgoed-steenenburg.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen, impressies en andere materialen die door team Steenenburg, gemeente Heusden, partners en derden zijn aangeleverd. We houden ons daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen. De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de website aangeboden teksten, afbeeldingen, impressies en andere materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. In het bijzonder zijn alle (verkoop)prijzen en beschikbaarheid op de website onder voorbehoud van typ- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Algemeen

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de gemeente Heusden. Zij besteden de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website.

Correcties

Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als je  ons dat laat weten door contact op te nemen met de redactie van de website: communicatie@heusden.nl.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.