Scroll naar beneden

Toegankelijkheid van de website Landgoed Steenenburg

Iedereen moet de website van de gemeente Heusden gemakkelijk kunnen vinden, bekijken en gebruiken. Daarom besteedt de gemeente Heusden veel aandacht aan de online informatie op deze website.

Is deze website of onderdelen daarvan moeilijk vindbaar, te lezen of te gebruiken? Dan horen we dit graag van je! Heb je vragen, tips of opmerkingen mail het dan naar info@heusden.nl.

Toegankelijkheidsverklaring

Deze toegankelijkheidsverklaring is bijgewerkt op 22 september 2021.

Voldoen aan toegankelijkheidseisen

Deze website is op 22 september live geplaatst en een onafhankelijk onderzoek zal op korte termijn worden uitgevoerd. Deze verklaring zal dan gelden voor: https://www.landgoed-steenenburg.nl

Uitgangspunten

  • Website voldoet aan de toegankelijkheidseisen. Hier houdt het online team rekening mee in zijn dagelijkse werk.
  • In de opbouw van de website houdt de gemeente Heusden rekening met de vindbaarheid, leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid oftewel toegankelijkheid van deze website (dit is een voorwaarde).
  • Medewerkers hebben kennis van de toegankelijkheidseisen. Als het nodig is huurt de gemeente experts in. Deze experts denken mee, doen onderzoek en trainen de medewerkers. 
  • Redacteuren maken toegankelijke teksten, afbeeldingen en tabellen (dit is 'de content') op de webpagina’s (HTML-pagina's).

Onafhankelijk onderzoek

Zodra de testen resultaten van het onafhankelijke onderzoek bekend zijn worden deze hier geplaatst.