Voorverkoop hofwoningen Landgoed Steenenburg van start

Goed nieuws! Op 15 september a.s. start de voorverkoop van de eerste hofwoningen van Landgoed Steenenburg. Vanaf dat moment kun je je voorkeur doorgeven voor één of meerdere hofwoningen van Gravin in het middengebied van Landgoed Steenenburg. Heb jij interesse? Kijk dan snel op de website en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan ben je steeds op de hoogte van het laatste nieuws.

Voor in je agenda: 

  • Datum: Vrijdag 15 september a.s.
  • Start voorverkoop hofwoningen Gravin - Landgoed Steenenburg 

Voorverkoop: wat kan ik verwachten?

Als de voorverkoop medio september van start gaat, breidt de website uit met:

  • een plattegrond met de locaties van fase 1;
  • sfeerbeelden van de woningen;
  • een prijsrange per woningtype.

Vanaf dat moment kun je één of meerdere woningvoorkeuren doorgeven.

Start verkoop eerste fase

De verkoop van de eerste fase start dit najaar. Als het zover is worden ontvangers van de nieuwsbrief het eerst geinformeerd. Bij de start verkoop staat alle verkoopdocumentatie online: de prijslijst, verkooptekeningen, de technische informatie én de brochure met uitgebreide informatie. Dat is ook het moment dat je je woningvoorkeur(en) eenvoudig omzet naar een inschrijving voor een hofwoning van jouw keuze.

De zes types hofwoningen:

Vragen?

Heb je tussentijds vragen over wonen op Landgoed Steenenburg? Maak dan een account aan via de website. Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.

Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl

Met hartelijke groet,

Team Steenenburg

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.