Verkoop van hofwoningen in Gravin verloopt voorspoedig

De verkoop van de eerste 28 hofwoningen in Gravin in het hart van Landgoed Steenenburg in Drunen verloopt voorspoedig! Ondertussen zijn alle woningen onder voorbehoud verkocht of onder optie. Daarmee is de interesse zo groot gebleken, dat ook fase 2 van Gravin in de verkoop wordt gebracht. Deze verkoop start op maandag 27 november a.s.

De belangstelling voor de stijlvolle hofwoningen van Gravin in de kenmerkende Engelse Tudor-stijl is groot. Net zoals wonen in de geborgenheid van dit unieke landgoed. Veel mensen blijken gecharmeerd van het gemêleerde aanbod in het groene en waterrijke deelgebied Gravin. Dat leverde een groot aantal ondertekende overeenkomsten met verheugde nieuwe woningbezitters op.

Karakteristieke sfeer

Gravin sluit goed aan bij het landschappelijke karakter van het gebied. Dat kenmerkt zich onder meer door prominente schoorstenen, vakwerkhuisdetails, erkers, veranda’s en een schapenhek van kastanje-hout. Alles ademt de karakteristieke sfeer van het Engeland van weleer. Gravin bestaat voornamelijk twee-onder-één-kap woningen en enkele vrijstaande huizen. Door de enorme variatie zijn bijna alle woningen uniek.

Op de hoogte blijven?

Ben je benieuwd naar dit plan en het verdere verloop? Op www.wonenoplandgoed-steenenburg.nl  houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de start van de verkoop van het project. Heb je tussentijds vragen over de woningen op Landgoed Steenenburg? Bel dan de makelaar 0416-782 562.

Gebiedsontwikkeling

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.