Verkoop van eerste 27 appartementen in Isabella gestart

Op 4 juli jl. is de verkoop van de eerste 27 appartementen in Isabella van Gouverneur op Landgoed Steenenburg gestart. Hendriks Bouw en Ontwikkeling gaat Isaballa realiseren. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor één of meerdere droomappartementen in Isabella. Het eerste van de twee appartementengebouwen van Gouverneur dat in verkoop gaat.  Inschrijven voor een appartement is mogelijk tot maandag 15 juli 12.00 uur.

Inschrijven kan door een eigen accountomgeving aan te maken op de website. Daarna wordt het verkoopproces stap voor stap duidelijk.

Wonen in de luwte van je eigen domein
De 54 luxe stijlappartementen Isabella en Florentius van Gouverneur staan straks middenin de monumentale omgeving van Landgoed Steenenburg. Een autoluwe, parkachtige omgeving waar je vanaf het Ridderspoor over de oprijlaan de exclusiviteit van het domein oprijdt. De kleinschalige appartementsgebouwen bieden optimale vrijheid in alle geborgenheid. Hier woon je op niveau in een betoverende, groene idylle. Hoe dat eruit gaat zien, kun je bekijken in deze video.