Veel animo voor de Sunday Morning Walk op Landgoed Steenenburg

Op zondag 11 juni organiseerde Hendriks Coppelmans op Landgoed Steenenburg een ‘Sunday Morning Walk’ in Engelse sferen. Vanaf 10.00 uur werden genodigden (waaronder omwonenden en mensen die interesse hebben getoond voor de woningen/appartementen) geheel in Britse stijl ontvangen met een kopje vers getrokken thee met iets lekkers. Of een cappuccino of café latte, want dat schonken ze ook.

De belangstelling voor een ochtendwandeling over het prachtige landgoed was groot. Veel mensen hadden ondanks de hitte de moeite genomen om naar Landgoed Steenenburg te komen. Daar werden de bezoekers ontvangen in een tent die voor de gelegenheid was neergezet nabij het Duizendstappenlaantje. En dat was maar goed ook, want het was al vroeg warm op deze stralende dag. Na een welkomstwoord van het team van Hendriks Coppelmans en Jan Kelders Beheer en een toelichting van landschapsarchitect Thomas Jansen kon de wandeling beginnen. Gelukkig bleef het onder het bladerdak van de monumentale bomen van het landgoed aardig koel.

In twee groepen liepen de deelnemers langs al het moois dat deze eeuwenoude plek te bieden heeft. Daarbij werden de Sunday Morning Walk-wandelaars onder meer meegenomen in het verhaal van Thomas Jansen over de planten en dieren die hun habitat vinden op het landgoed. Daarnaast lichtte het team van Hendriks Coppelmans een tipje op van de sluier over hoe ‘historisch goed wonen’ in een woning of een appartement op Landgoed Steenenburg straks gestalte krijgt. Een verhaal waar Hendriks Coppelmans heel binnenkort meer over vertelt!  

Wil je op de hoogte blijven van de woningontwikkelingen en als eerste geïnformeerd worden over start verkoop? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Hendriks Coppelmans: Landgoed Steenenburg - Nieuwbouw in Heusden (wonenoplandgoed-steenenburg.nl)