Te koop: woningbouwkavels tweede fase

Gezien de grote vraag naar kavels in Landgoed Steenenburg zijn we vanaf 17 januari 12.00 uur versneld met de volgende fase in de verkoop gegaan. De tweede fase bestaat uit 20 kavels. Deze kavels variëren in grootte van ongeveer 800 m² tot circa 1.300 m² groot. De verkoop van de tweede fase gaat wederom via inschrijving en wordt gevolgd met een loting door de projectnotaris. Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de tweede fase bouwkavels. De inschrijving sluit op maandag 31 januari 2022 om 23.59 uur.

Inschrijven
Droom jij er over om ooit op een heus landgoed te wonen en je eigen droomhuis te bouwen? Schrijf je dan tijdig in via dit digitale inschrijfformulier op de website www.nieuwwonennatuurlijkbrabant.nl. Hierop vind je ook alle informatie over de kavels en de bijbehorende verkoopprijzen.

Meer informatie
Heb je vragen? De verkopend makelaar staat je graag te woord. Deze makelaar begeleidt namelijk samen met De Kavelwinkel van de gemeente Heusden de verkoop van deze kavels. Zij helpen je graag met het realiseren van jouw droomhuis!