Start verkoop 1e fase kavels 8 oktober 2021

De eerste 23 ruime bouwkavels in Landgoed Steenenburg gaan vrijdag 8 oktober a.s. vanaf 15.00 uur in de verkoop. We trappen de verkoop af met een woonmarkt in Landgoed Steenenburg! Tussen 15.00 en 18.00 uur kan je hier alle informatie krijgen over de verkoop van de 1ste fase vrije kavels. De Kavelwinkel en Klijsen Makelaars & Adviseurs staan je daar graag te woord. 

Inschrijving en loting

De verkoop gaat via inschrijving gevolgd door loting door de projectnotaris. Er is gekozen voor een ruime inschrijfperiode, zodat eenieder zijn of haar keuze weloverwogen kan maken. We vertellen je er graag meer over op de woonmarkt. Dan maken we ook de verkoopprijzen bekend. Dus laat je onder het genot van een drankje door ons informeren over de vrije kavels.

Aanmelden voor de Woonmarkt

Wil je aanwezig zijn bij de start verkoop op de woonmarkt? Meld je hiervoor aan bij Klijsen Makelaars & Adviseurs via nieuwbouw@klijsen.nl en reserveer een tijdvak. Geef daarbij aan of je met 1 of 2 personen komt en welk tijdvak jouw voorkeur heeft (kinderen jonger dan 12 jaar hoeven niet aangemeld te worden). Er is keuze uit een van de volgende tijdvakken:

  • 15.00 - 16.00 uur
  • 16.00 - 17.00 uur
  • 17.00 - 18.00 uur 

Je reservering van een tijdvak is pas geldig na bevestiging door Klijsen Makelaars & Adviseurs. Het kan voorkomen dat (een) tijdvak(ken) vol zit(ten). De makelaar zal je dan waar mogelijk in een ander tijdvak indelen en anders vanaf 11 oktober per mail informeren over de kavelprijzen en verkoopprocedure.

Coronatoegangsbewijs

Tijdens de woonmarkt houden wij de geldende Corona-richtlijnen aan. Dit betekent dat er een coronatoegangsbewijs nodig is. Zonder coronatoegangsbewijs kunnen wij je helaas niet toelaten.

Niet aanwezig en toch informatie ontvangen

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op de woonmarkt en wel informatie willen ontvangen? Neem dan contact op met de makelaar via nieuwbouw@klijsen.nl, zodat zij de projectinformatie vanaf 11 oktober aan je kunnen mailen.

Wij ontmoeten je graag op onze woonmarkt in Landgoed Steenenburg!

PARKEERTIP

Kom je met de auto naar landgoed Steenenburg? Parkeren kan alleen op het parkeerterrein aan de Vimmerik 9b, 5253 CB Nieuwkuijk (industrieterrein Nieuwkuijk). Volg daarna te voet het Duizendstappenlaantje om in het wandelgebied en bij het kasteel te komen. Parkeren aan de Kasteellaan is niet toegestaan.