Hofwoningen en appartementen

Nieuws van Steenenburg Vastgoed I 

Steenenburg Vastgoed I ontwikkelt de hofwoningen en appartementen in Landgoed Steenenburg. Dit is een samenwerking tussen Jan Kelders Beheer BV en Hendriks Bouw en Ontwikkeling. 

In het hart van Landgoed Steenenburg tussen Drunen en Nieuwkuijk in de gemeente Heusden worden de komende jaren 46 hofwoningen & 120 appartementen gebouwd. Alle woningen zijn levensloopbestendig. Deze aantrekkelijke wijk met woningen voor jong en oud ligt volop in het groen, rondom een vijver en grenst aan de kasteeltuin.

De verkoop zal gefaseerd verlopen. De hofwoningen zullen daarbij als eerste in verkoop komen. Het betreft voornamelijk twee-onder-één-kap woningen en enkele vrijstaande huizen. De appartementen komen op een later moment in verkoop.

 

Op de afbeelding hierboven zie je het concept inrichtingsplan dat op dit moment met de gemeente wordt uitgewerkt. De ligging van de hofwoningen is hierop goed te zien. Je ziet het groene binnengebied en de ligging tegen de kasteeltuin aan. De fraaie hofwoningen (zie concept hieronder) worden gebouwd in een bijzondere, zogenaamde Tudor-stijl: een romantische Engelse architectuur.

We begrijpen dat je benieuwd bent naar het verdere verloop. Via de website https://www.wonenoplandgoed-steenenburg.nl/ houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de start van de verkoop van het project. Heb je tussentijds vragen over de woningen op Landgoed Steenenburg? Bel dan de makelaar 0416-782 562.

Team Steenenburg