Goed team aan het werk

Bericht van projectleider Rick Dusée:

"Ruim vier jaar geleden startte ik als gemeentelijk projectleider voor Landgoed Steenenburg. Met mooie herinneringen en mijlpalen neem ik nu afscheid van Landgoed Steenenburg en de gemeente Heusden, omdat ik een nieuwe baan heb.

Samen met Team Steenenburg heb ik zorg mogen dragen voor een mooie en bijzondere ontwikkeling. Een ontwikkeling waarin natuur, cultuurhistorie, wonen, beleven, zorg, onderzoek en wetenschap samenkomen. De buitenkant van het roze kasteel werd door de gemeente in oude glorie hersteld en de binnenkant krijgt een nieuwe invulling. In het historische landgoed is ruimte voor buitengewoon wonen. De natuur in het gebied wordt versterkt door de aanleg van nieuwe groene elementen. Het vliegwiel van de hele ontwikkeling is het MS-centrum dat het hart van het NeuroSciencePark vormt. Juist door dit bijzondere initiatief komt Landgoed Steenenburg helemaal tot bloei.

Met veel vertrouwen draag ik mijn werkzaamheden over aan het projectteam Steenenburg dat verder invulling geeft aan deze unieke ontwikkeling.

Heeft u hierover vragen? Team Steenenburg helpt u graag verder. U kunt contact opnemen met het team via info@landgoed-steenenburg.nl of bel naar de gemeente Heusden via 073 513 17 89."

Rick Dusée